вівторок, 11 листопада 2014 р.

Веселий тиждень школярів початкової школи

З 02 по 07 листопада 2014 року у Жовківській ЗОШ №1 було проведено «веселий тиждень школярів початкової школи».
         Розпочався він інтелектуальною грою «Марафон для знавців» у 4-Б класі (вчитель Рогуля-Пелех Марія Григорівна). Найактивнішими у грі були учні: Опанасенко Яна, Сольчаник Анна, Масола Андріана, Турик Роман, Вовчанська Вероніка.
         Дуже цікавими були вироби з природніх матеріалів, які підготували учні 3-Б класу (вчитель Гдакович Світлана Григорівна) і конкурс малюнків у 1-А класі (вчитель Штельмах Тетяна Сергіївна) на тему «На хмаринці проліта осінь люба, золота».
         А вчителі Мороз Валентина Олександрівна з учнями 3-А класу провели інсценізацію казки О.Олеся «Бабусина пригода» і конкурс віршів про рідну землю.
         У 4-А класі вчитель Лозинська Галина Ярославівна організувала КВК «Я люблю Україну», де учні розділили порівну кількість здобутих балів. До конкурсу наполегливо готувалися діти: малювали плакати про те, якою бачать Україну в майбутньому, складали вислови про мову.
         А у 1-Б класі було багатолюдно і галасливо. Тут зібралися батьки, щоб побачити що навчились малята-першокласники. А вони виявилось працьовитими і артистичними. Було чудове свято «Однокласники-однокашники».
         Цікавою була «Мандрівка до Книжкового царства» у 2-А класі (вчитель Злотко Надія Миколаївна). Школярі інсценізували відомі казки, підготували чудові костюми і вивчили з Марією Василівною Демків багато пісень.
         Вчитель 3-Б класу підготувала ранок до Дня писемності та української мови «Книга твій друг і порадник». Школярі у красивих костюмах провели казковий бал «В гостях у Попелюшки». Активними учасниками свята були школярі 3-А класу під керівництвом вчительки Валентини Олександрівни у розгадуванні загадок, ребусів, кросвордів.
         Шкільний бібліотекар Ящук Катерина Федорівна здійснила посвяту другокласників у читачі. Мажорну ноту під час свята додала вчитель музики Демків Марія Василівна.

         На такому позитиві звершився тиждень початкової школи. Фото із свята можна переглянути натиснувши це посилання