пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

Конкурс "Людина і ліс"

11 квітня працівники державного підприємства "Жовківське лісове господарство" спільно з представниками районної освіти провели конкурси на кращий малюнок і твір на тему "Людина і ліс".
В конкурсах прийняли участь 53 школярі з 25 шкіл Жовківського району, з них 27 писали твір а 26 малювали малюнок.
У конкурсі на кращий малюнок на тему « Людина та ліс» І місце зайняла учениця 1-го класу Жовківської ЗОШ №1 Опанасенко Яна Євгенівна. В конкурсі на кращий твір переможцем стала учениця 6 - го класу Жовківської ЗОШ №1 Гнідець Орися Павлівна.
Переможці візьмуть участь у аналогічному обласному заході, що пройде 19 квітня в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства (інформація з сайту- http://www.lvivlis.com.ua/uk/news/670.html)
 19 квітня 2012 року в рамках проведення щорічної Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» в адмінбудівлі Львівського ОУЛМГ управлінням, спільно з Львівським обласним дитячим еколого-натуралістичним центром, Львівською обласною організацією товариства лісівників України та Управлінням освіти Львівської ОДА, були проведені обласні конкурси на кращий твір та малюнок за темою «Людина та ліс» та конкурс на краще шкільне лісництво.
В конкурсах прийняли участь 90 юних лісівників із 21 шкільного лісництва області.
Переможцями в номінаціях стали:
Конкурс на кращий твір за темою «Людина та ліс»
I місце – Левицька Світлана, шкільне лісництво академічної гімназії м.Сколе при Дубинському лісництві ДП «Сколівський лісгосп»
II місце – Лозинський Тарас, Коблянська ЗОШ, Старосамбірський р-н
III місце – Гнідець Орися, Жовківська ЗОШ №1

(інформація з сайту - http://www.lvivlis.com.ua/uk/news/679.html)

Немає коментарів: