понеділок, 1 жовтня 2012 р.

День туризму


                                                         День туризму

        У школі відзначався Всесвітній день туризму.в рамках тижня географії (24.09-28.09.2012 р.). У заходах, які проводилися у школі, взяли активну участь учні 4 - 11 класів.
        25 вересня було проведено змагання "Туристичний двобій" для учнів 8-их класів під керівництвом вчителя географії Смаль Г.Р. Команди "Два полюси" (8-А) та "Черепашки" (8-Б) гідно змагалися у туристичних конкурсах, де команда 8-А класу, з перевагою у 1,5 бали, стала переможцем.




27 вересня проводився тренінг  "Золота осінь на Розточчі". Учні сьомих класів під керівництвом керівника краєзнавчого гуртка Смаль Г.Р., та у супроводі педагога-організатора Парух В.З. та класних керівників Добош Р.І. й Середницької Л.П. здійснили похід на гору Гарай. Проводились такі конкурси:
1.Орієнтування на місцевості
2. Складання рюкзака.



3. Краєзнавча вікторина.
4. Розпалювання вогнища.
 5. Орієнтування по топографічній карті.



6. Конкурс туристичної пісні.


7. Подолання перешкод.

8. Складання і використання спальника.


9. Правила поведінки учнів у природі.



26.09.2012р. у школі було проведено конкурс тематичних стіннівок і плакатів серед учнів 6-11 класів. На фото кращі з них:









У п'ятницю 28 вересня поточного року учитель географії Скіп Н.Т. разом  із заступником директора з виховної роботи Антохів В.Я. та педагогом-організатором Парух В.З. провели туристично-краєзнавче "КВК" із учнями одинадцятих класів. Старшокласники добре підготувалися до двобою. Показали блискучі знання, акторську майстерність і винахідливість у таких конкурсах:
1. Представлення.
2. "Ти мені - я тобі".
3. Конкурс капітанів.
4. "Відгадай".
5. Художня самодіяльність.
6. Конкурс вболівальників.
І з результатом 12:12,5 перемогла команда 11-Б класу.




Немає коментарів: